Kim Andersson hade aldrig stått på en SUP och enbart provat yoga en gång tidigare, så då tänkte han att det var lika bra att hoppa på möjligheten att prova en kombination av de båda.
– Jag såg att det var SUP-yoga på Laxön och tyckte att det verkade spännande och tänkte att det är väl bara att köra, säger Kim.

Vad hade du för förväntningar?
– Jag tänkte väl att det skulle vara en utmaning att få balans på brädan och funderade väl också lite över hur sjutton det skulle gå att göra yoga på en bräda i vattnet. Men det var faktiskt lättare än jag trodde. Det var bra att vi började paddla som uppvärmning, då hann man få in tekniken och känna in hur pass stabil brädan ändå var.

Vad tyckte du om själva yogan?
– Jag gillade yogan eftersom det inte bara var stretch utan både rörlighet och styrka, det är en bra kombination tycker jag. Det gick hyfsat bra att hänga med trots att många rörelser var helt nya för mig. Men när vi gjorde den där krigaren på slutet var det väldigt vingligt! Sen var avslappningen en väldigt härlig upplevelse, glömde helt bort att jag låg på en bräda på vattnet och flöt bara med. Väldigt härligt!

Så det var en bra upplevelse då?
– Ja, allting var väldigt roligt! Jag uppskattade verkligen att jag fick ut så mycket av det även fast jag hade nästintill noll erfarenhet sedan tidigare, det var väldigt kul! Kombinationen gjorde också att man fick lite av allt – testa paddla, rörelse och styrka, avslappning, naturen, vattnet och så brunchen sen efteråt. Verkligen en bra aktivitet att starta sin dag med, blev en riktigt go söndag! Sen är Laxön en väldigt mysig miljö att vara i, grönt och lummigt. Jag gör det gärna fler gånger och tänker att det är en väldigt kul aktivitet att göra med kompisarna.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *
Enter Captcha Here :