SUP-äventyret gav mersmak – Bojan och hans familj skaffade en egen SUP efter turen i Fylleån

Bojan Davidovic läste om KITEKALLE i Hallandsposten och la det där med SUP-äventyr på minnet. Så dök den perfekta dagen upp, strålande sol och 20+, och Bojan bestämde sig för att ta med familj och grannar ut på äventyr. 
– Jag har funderat på det länge, så när jag såg att det skulle bli fint väder ringde jag till Kalle och bokade in oss på SUP-äventyr i Fylleån. 

Hade du paddlat SUP tidigare?
– Nej, aldrig! Vi var ett stort gäng på 11 personer, några av de mindre barnen åkte på samma bräda som de vuxna medan de större paddlade själva. Jag visste att det skulle vara lite klurigt att hitta balansen men efter en liten stund fick jag in känslan och då var det inte så svårt. Jag hade dock min son på brädan också så jag fick ta det lite försiktigt för hans skull. 

Hur var upplevelsen?
– Vi bor i närheten och brukar promenera här, men det var verkligen något helt annat att uppleva naturen från vattnet. Det är så lummigt och nästan igenväxt vilket ger en väldigt mysig känsla. Jag tyckte att det var väldigt roligt, och alla i mitt sällskap var också nöjda.

Stötte du på några utmaningar längs vägen?
– Det var lite hinder i form av små ”vattenfall”, lite stenar och grenar här och var. Så det är bra att vara uppmärksam på de ställen där det är lite grundare. Men det är också utmaningen som gör det roligt. Det var en av oss i gänget som doppade sig lite snabbt, men det var varmt och skönt så det gick bra.

Så det är något du vill göra igen?
– Absolut! Vi köpte till och med en egen bräda några dagar efter turen så nu kan vi ge oss ut på egen hand. Hela upplevelsen var superbra, mycket fint bemötande av personalen också. Det är definitivt något som alla kan göra, jag är också sugen på att prova de andra turerna ni erbjuder.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *
Enter Captcha Here :